30 De Greseli Care Incetinesc Pierderea In Greutate

30 De Greseli Care Incetinesc Pierderea In Greutate

Vrei pentru a obține subțire este în această vară. Deci, sunt peste greutate??? Doresc să piardă în greutate rapid. Avem o pilula magica care va face minuni pentru tine cum a făcut-o de mii de alți utilizatori. Pastilele se numesc lida stimulatoare capsule preparate din lida ierburi. Între timp, în afară de a ajuta pentru a menține pofta de mâncare și supraalimentarea la distanță, lactate proteine este esențială pentru construirea musculaturii și creșterea rata metabolica. Ti-am menționa că Jurnalul International de Obezitate, de asemenea, studiul a constatat ca cei care tin dieta care au mancat cele mai multe produse lactate, de asemenea, a câștigat de 1,3 kilograme de masa musculara comparativ cu cei care au ținut lactate la un nivel minim? Vă zgârciți la produsele lactate și ai putea ajunge lipsește o mulțime de proteine din dieta ta. Doar 1 cană de brânză de vaci contine 50% din doza zilnică recomandată de constructii musculare, proteine.

Cum am Pierdut-O: mama Mea și mai multe mătuși în marea BRITANIE s-a alăturat Slimming World, am început să-mi văd rudele de succes, așa că am decis să adere la program on-line de aici. Există multe motive pentru care aceasta a lucrat pentru mine, dar unul dintre principalele aspecte de care este inspirația pe care am primit-să continui și să nu renunțe niciodată la obiectivele mele. Mi-a plăcut, de asemenea, că planul de alimentatie nu are nevoie de tine pentru a conta tot, și m-a învățat cum să aibă volumul de alimente necesare pentru a nu fi foame. Am avut, de asemenea, libertatea de a se bucura tratează în viață, în moderare. Am fost vin la acest lucru de la un stil de viață excesiv; recent am totalizat până ce am folosit pentru a mânca toată ziua, și numărul de calorii venit la aproximativ 7.

000 de calorii. Acum, tot ceea ce voi mânca atât de mult mai sanatos: carne la grătar, legume fierte, fructe, cartofi copti.

Eu, de obicei, mânca o dată pe săptămână, și nu sunt niciodată rușine să cer ceea ce vreau: Țineți sos, nu unt pe o coada de homar, etc.

Nu da vina pe un dependența de telefonul mobil ca motivul pentru care nu vă puteți aminti numere de telefon sau nume. Rătăcirile minții poate fi, de asemenea, un rezultat al transportă în jurul valorii de greutatea in plus. Într-un studiu, femeile au comportat mai bine la teste de memorie după ce a pierdut în greutate decât au făcut-o înainte de cădere de lire sterline. De ce? Scanarea creierului a arătat că, odată ce femeile au pierdut in greutate, nu a fost mai mult o activitate în timp ce au fost de formare amintiri și mai puțin activitatea în timpul amintirii, sugerând că lugging în jurul valorii de plus L-B se poate face mult mai dificil pentru creier pentru a lucra eficient. Alte studii au constatat că principala componentă în sodiu și alte alimente îndulcite—fructoză—perturbă crearea proaspete căi de legătură între celulele creierului care apare atunci când vom învăța sau de a experimenta ceva nou. Experții au constatat că taie dulciurile din dieta ta si marind aportul de omega-3 super în timpul pierderea in greutate poate lupta cu acest exod de creiere.

Să sperăm că acest lucru ar putea ajuta la identificarea unele lucruri pe care le-ar putea adapta sau modifica. Voi sublinia, totuși, că planul funcționează în mod diferit pentru toată lumea, și nu există nici o regulă greu și rapid de cât de repede să piardă în greutate pe Slimming World! E ușor să devii descurajat atunci când văd alte persoane cu pierderi mari, dar doar amintiți-vă că cel mai important lucru este că ai preluat controlul de probleme de greutate, și tu faci ceva pentru ei! Nu lăsa pe nimeni să te facă să simți rău pentru rata la care sunteți pierde în greutate, și NICIODATĂ să nu renunți pentru că simt că nu se schimbă destul de repede. Nimeni nu a spus vreodată că pierderea în greutate a fost ușor, dacă era toată lumea în această lume ar fi foarte mici.

E un drum greu, dar cu dreptul de instrumente și de sprijin este una care le va obține la sfârșitul anului. Cum am spus, acestea sunt doar unele observații și principii general acceptate, care s-ar putea face un pic de diferență pentru pierderea in greutate, și primul care s-ar putea să vă surprindă!

Mea inițială incursiune în nutrigenetic de testare a însemnat că trebuie să stai jos cu DNAFit lui Craig Pickering , care știe un lucru sau două despre motivație. El a fost un world-class, sprinter, care, pe punctul de a merge la 2012 jocurile Olimpice de la Londra o medalie de aur perspectivă, a avut spatele lui da, care necesita interventii chirurgicale pentru a corecta și clătire șansele sale de a-și reprezenta țara. Pentru majoritatea oamenilor, care ar fi fost asta, dar nu pentru Pickering. Când s-a vindecat, el a recalificat ca un bober în speranța de a participa la jocurile de iarnă din 2014. Dar, din nou, doar ca el a fost început să facă valuri, spatele lui a cedat. De data asta și-a încheiat cariera.