Gratuit

Gratuit


În primul rând permiteți-mi să spun eu sunt asa de fericit că călătoria mea si pierderea in greutate a inspirat pe unii dintre voi să facă același lucru. Nu ai idee cât de uimitor este obtinerea comentarii, tweet-uri și e-mailuri-mi spui eu sunt motivul pentru care unii dintre voi s-au alăturat Slimming world sau a început propria călătorie personală la pierderea in greutate. Ea face totul în valoare de știind că sunt ai ajuta pe alții pentru a atinge obiectivele lor. E ceea ce mă împinge să fac eu mai bine știind că am avea toți de tine spatele meu, împingându-mă pe.

Corpul nostru pur și simplu nu se înregistra calorii lichide ca de calorii din alimente solide, astfel încât este foarte ușor de a consuma prea multe calorii de fiecare zi bea foarte mari de lapte (chiar dacă acestea sunt de grăsime-gratuit), băuturi îndulcită cu zahăr (inclusiv ceai îndulcit, bauturi sportive, și chiar suc, care are în mod natural zahăr, dar este încă încărcate cu calorii), și băuturi alcoolice. Reducă dimineata cafea cu lapte, limita aportul de băuturi îndulcită cu zahăr cât mai mult posibil, bea suc de modă veche suc de ochelari (care a folosit pentru a fi de 6 sau 8 uncii), și dacă bei alcool, pentru a evita dulci mixere si se taie calorii din altă parte în masă, dacă este posibil.

Cromul este un mineral esential care ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge, și a combustibililor un stil de viata activ, ajutând celulele acces la glucoză, un mod rapid și ușor de sursa de energie. Acesta ar putea ajuta la creșterea masei musculare și arde mai mult. Suplimentarea cu crom este legat de pierderea in greutate, potrivit unui revizuire studiu publicat în Obezitatea de Revizuire, care a analizat rezultatele a 11 studii prealabile.

Cu toate acestea, ca și alte pastile de dieta, crom singur nu declanșa o pierdere semnificativa in greutate; se pare că pentru a oferi un beneficiu modest la cel mai bun.

omul de pierdere în greutate de grăsime de măsură

Deci, în această săptămână două lucruri bune s-au întâmplat să mă ajute să mă întorc la ea. În primul rând, ne Slăbire Lume lider de grup Gemma a fost de până la șef de birou și trimite-ne un impuls prin e-mail. Și în al doilea rând, și foarte tulburator, Islanda tocmai au lansat noua lor gama de Slăbire Lume mese gata! Am fost la lansarea de presă privind marți înainte de lansare magazin si le-am incercat. WOW o astfel de mese gustoase! Inclusiv superb supe că gust de casă, curry și un superb pui cu ardei iute (care, de fapt, gust de ardei iute). Am fost foarte impresionat.

Japonezii folosesc in ciorbe pentru a aroma mâncarea, în loc de calorii dens, sosuri grele, cum ar fi sos de smântână. Supa de pește este fundamentală pentru bucătăria Japoneză; alte comune ciorbe utilizarea de alge uscate, uscate sau de ciuperci shiitake. O portie de supa pe baza de supa la începutul unei mese este de umplere, și diners, prin urmare, consumă mai puține calorii în restul mesei.

Japonezii folosesc lumina tehnici de gătit pentru a pregăti mâncare, cum ar fi abur, se amestecă-prăjire, și fierbe. Aceste metode de a conserva un aliment nutrienți și antioxidanți, și de a reduce numărul de calorii de grăsime.

Am pus vreo 5 kg de cand am inceput noul meu loc de muncă. Având în vedere că eu nu sunt o femeie înaltă, cu o ușoară creștere în greutate este deja evident. Deci, în ultima lună, am decis meu program de pierdere în greutate. 5 kg nu e greu să pierzi, nu? Dar nu este cazul pentru cineva care nu este atât de mare. În cazul meu 5 kilograme este încă foarte greu să pierzi.

Așa că am decis să trișeze un pic. Am încercat o cafea slăbire - SKINNY CAFEA de Sakura desigur, mi-am făcut parte din cercetarea în primul rând. Sunt foarte conștient de pericolele asociate cu nu în mod natural. Sfatul meu este să mergi mereu naturală cât mai mult posibil.